Titta på Star Trek Discovery Säsong 4 i Sverige

Titta på star trek discovery säsong 4 i sverige

UPPDATERING! Någon vecka efter detta inlägg så släppte Paramount på restriktionerna så nu kan du njuta (eller ja) av Star Trek även här i Sverige (dock så kan ju nedan hjälpa dig om du har någon annan serie du vill se som inte finns i Sverige).

Om du vill titta på Star Trek Discovery Säsong 4 så har du kommit rätt!

Blev du likt mig lite störd på att Paramount lyckades plocka bort Star Trek Discovery säsong 4 från Netflix bara dagen innan den skulle sändas här i Sverige?

Inte bara det att de plockade bort det från Netflix, de gjorde även så att det inte gick att skaffa abonnemang på Paramount+ i Sverige och titta på Discovery, Star Trek var exklusivt för USA. Detta kommer ju antagligen gälla även för Star Trek Picard som kommer i början på nästa år.

Men, skam den som ger sig 🙂

Jag lyckades lösa det genom nedan:

  1.  Skaffa tillägget FreeVPN till Chrome (eller om du har någon annan VPN-tjänst så kan den säkert också fungera. Den ovan fungerade iaf för mig.)
  2.  Starta pluginet och VPN och Logga in på USA (Jag valde Virginia).
  3.  Gå till Paramount+ och skapa ett nytt konto (använd inte ditt gamla konto och heller inte någon mailadress som du använt på paramount+ tidigare). Skippa steget där du ska ange kortuppgifter eller betala med paypal. Skapa bara själva kontot.
  4.  Du behöver nu hitta ett sätt att betala för tjänsten och det gör man genom att köpa ett presentkort. Paramount listar vilka som säljer presentkort på deras hemsida men jag valde https://www.prezzee.com/store/cbs-all-access-gift-card/
  5. Köp ett presentkort (jag valde ett för 25 dollar).
  6. Du får nu ett mail med en pinkod. Ange denna i ditt nya Paramount+ konto under Redeem Gift Card. Välj paket (jag valde Essentials då det var billigare men då får du också hyfsat mycket reklam…).
  7. Aktivera och du har nu tillgång till ditt paramount+-konto.
  8. GLÖMT INTE ATT ALLTID HA PÅ VPN-TJÄNSTEN NÄR DU LOGGAR IN OCH ANVÄNDER PARAMOUNT+!!

Lycka till och trevlig filmstund!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *