Billigaste sättet att uppgradera Windows 7 till Windows 10

Uppgradera Windows 7 och 8 till Windows 10

Att uppgradera Windows har aldrig varit enklare och de flesta som hade Windows 7 fick uppgradera till Windows 10 helt gratis under en period. Dock så missade en hel del denna möjlighet och nuförtiden så måste man betala för att uppgradera.

Att köpa Windows 10 från Microsoft direkt eller via t.ex. Dustin, Komplett eller någon annan av de större aktörerna går ofta på mellan 1300 kr upp till 2000 kr beroende på om du har Home-versionen eller Pro-versionen.

Dock så finns det en betydligt billigare lösning och det är att köpa av något företag som köper volymlicenser (helt lagligt och korrekt) och sedan säljer dessa för en väldigt billig peng.

Sök på windows 10 på Google så kommer du få upp en hel del resultat i Shopping-fältet (se nedan).

Windows 10 shoppingresultat på google

Som du ser så kostar Windows-licenserna en bråkdel av vad de gör i mer etablerade butiker.

Anledningen till att de kan vara så billiga är för att de köper ett stort antal licenser från Microsoft på en gång och får således ner priset ordentligt. Sedan så lägger de på några kronor och säljer vidare till konsument. Allt automatiserat.

Jag har använt mig av TechoMeck.se och det har alltid fungerat bra. Jag har gjort det i egenskap av företag så då har det varit Pro-licenser men de har även Home-licenser för hemma-användare.

Så stick iväg och sök fram en licens och spara 1000-1500 kr 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *